Presedinte 2019

Statistica privind rezultatele finale pentru județul Sibiu pentru alegerea Președintelui României din 10 noiembrie 2019 poate fi descărcată de aici.

Lista președinților și locțiitorilor secțiilor de votare pentru județul Sibiu, actualizată,  poate fi descărcată de aici.

Procesul Verbal privind centralizarea voturilor pentru alegerea Președintelui României din 10 noiembrie 2019 pentru județul Sibiu poate fi descărcat de aici.

O scurtă sinteză a materialelor de pregătire pentru președinții și locțiitorii secțiilor de votare poate fi descărcată de aici. Atenție! Această sinteză nu se substituie sub nicio formă materialelor de instruire distribuite de AEP sau BEC !

Delimitarea secțiilor de votare pentru întregul județ Sibiu poate fi descărcată de aici.

 

Decizii, Procese verbale, etc.

 

Decizia privind respingerea sesizărilor depuse de către doamna Goagă Irina -Elena, cu domiciliul în Bacău, str. Cornișa Bistriței , bl.40 sc.C  ap.12 , județul  Bacău poate fi descărcată de aici.

Decizia privind respingerea sesizării depuse de către doamna Goloșoiu Elena -Lucia, membru al secției de votare nr. 188 din orașul Dumbrăveni, județul Sibiu, poate fi descărcată de aici.

Decizia privind soluționarea sesizării formulate de PSD cu privire la situația sesizată la secțiile de votare nr. 153,154 Agnita și nr. 332,333,334,335,336 com. Roșia referitoare la semnătura de pe buletinul de vot anulat și predat spre afișare secțiilor de către BEJ nr. 34 Sibiu poate fi descărcată de aici.

Decizia privind soluționarea sesizării nr. 126/24.11.2019 formulate de Partidul Social Democrat – Filiala Sibiu și a sesizării doamnei Roșu Luciana Ioana, în calitate de președinte al secției nr. 63 din municipiul Sibiu, ambele cu privire la exercitarea multiplă a dreptului la vot poate fi descărcată de aici.

Decizia privind admiterea sesizării depusă de către Filiala Județeană USR Sibiu, înregistrată  la Biroul Electoral Județean 34 Sibiu sub nr. 113/05.11.2019 poate fi descărcată de aici.

Procesul-verbal din data de 4 noiembrie 2019 privind desemnarea președinților birourilor electorale ale secțiilor de votare constituite pentru alegerea Președintelui României din data de 10 noiembrie 2019 și a locțiitorilor acestora pentru Biroul Electoral Județean nr.34 Sibiu poate fi descărcat de aici.

Decizia Privind  repartizarea cererilor de urne mobile primite de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu și de la Spitalul de Psihiatrie „Dr. Gheorghe Preda”  Sibiu poate fi descărcată de aici.

Decizia privind admiterea sesizărilor depuse de către Filiala Județene USR Sibiu, înregistrate  la Biroul Electoral Județean 34 Sibiu sub nr. 111/05.11.2019 și nr. 133/06 .11.2019 poate fi descărcată de aici.

Decizia privind respingerea cererii Filialei Județene USR Sibiu privind solicitarea de acreditare a persoanelor delegate din partea partidului poate fi descărcată de aici.

Procesul verbal încheiat cu ocazia completării Birourilor electorale ale secțiilor de votare  nr.1 – 376 constituite la nivelul județului Sibiu, cu toate formațiunile politice care au propus candidați, la alegerile pentru Președintele României din anul 2019 a- etapa III-a poate fi descărcat de aici.

Procesul verbal încheiat cu ocazia completării Birourilor electorale ale secțiilor de votare  nr.1 – 376 constituite la nivelul județului Sibiu, cu reprezentanții celorlalte formațiuni politice care au propus candidați, la alegerile pentru Președintele României din anul 2019 a- etapa II-a poate fi descărcat de aici.

Procesul verbal încheiat cu ocazia completării Birourilor electorale ale secțiilor de votare  nr.1 – 376 constituite la nivelul județului Sibiu, cu reprezentanții partidelor politice parlamentare care au propus candidați la alegerile pentru Președintele României din anul 2019 -etapa I – poate fi descărcat de aici.

Procesul verbal încheiat cu ocazia completării birourilor electorale ale secțiilor de votare constituite la nivelul județului Sibiu poate fi descărcat de aici.

Ordinul privind stabilirea distribuirii buletinelor de vot şi a celorlalte materiale necesare desfășurării procesului electoral pentru alegerea Președintelui României din data de 10 noiembrie 2019 (primul tur de scrutin), respectiv 24 noiembrie 2019 (al doilea tur de scrutin, dacă va fi cazul) poate fi descărcat de aici.

Decizia cu ocazia soluționării sesizării depusă de către Partidul Alternativa pentru Demnitatea Națională privind existența unor afișaje multiple privind candidatului la prezidențiale, Mircea Diaconu al Alianței „UN OM” poate fi descărcată de aici.

Decizia privind soluționarea sesizării verbale a reprezentantului Partidului Social Democrat  în cadrul Biroului Electoral Județean nr.34 Sibiu, cu privire la existența unor corturi cu semnele electorale ale Alianței  USR -PLUS în anumite zone din municipiul Sibiu poate fi descărcată de aici.

Decizia privind soluționarea sesizării verbale a reprezentantului Partidului Social Democrat în cadrul Biroului Electoral Județean nr.34 Sibiu, cu privire la existența unui autovehicul inscripționat cu sloganul ”Pentru Dreptul de fi fericiți în România” și semnele electorale ale Alianței  USR -PLUS poate fi descărcată de aici.

Decizia privind soluționarea sesizării nr. 45/25.10.2019 a  Partidului Social Democrat Sibiu poate fi descărcată de aici.

Decizia privind soluționarea sesizării nr. 41/24.10.2019 a domnului Călin Blaga poate fi descărcată de aici.

Decizia privind soluționarea sesizării nr. 33/19.10.2019  depuse de către Filiala Județeana USR Sibiu poate fi descărcată de aici.

Decizia privind soluționarea sesizării nr. 32/19.10.2019 depuse de către Filiala Județeana USR Sibiu poate fi descărcată de aici.

Procesul verbal încheiat în data de 01.10.2019 cu ocazia completării Biroului Electoral Județean nr.34 Sibiu cu reprezentanții formațiunilor politice care nu au reprezentanți în Parlament și care au propus candidați poate fi descărcat de aici.

Ordinul privind desemnarea informaticienilor care vor asigura funcționalitatea sistemelor informatice și de comunicații utilizate la alegerile pentru Președintele României din anul 2019 poate fi descărcat de aici.

Procesul Verbal încheiat încheiat în data de 30.09.2019 cu ocazia completării Biroului Electoral Județean nr.34 Sibiu cu reprezentanții formațiunilor politice reprezentate în Parlament care au propus candidați poate fi descărcat de aici.

Decizia privind propunerile de reprezentare în cadrul biroului electoral județean din partea alianțelor electorale poate fi descărcată de aici.

Procesul verbal privind stabilirea ordinii de înscriere în buletinul de vot a candidaților formațiunilor politice și a candidaților independenți, precum și a semnelor electorale ale acestora, la alegerile pentru Președintele României din anul 2019 poate fi descărcat de aici.

Procesul verbal privind constatarea rămânerii definitive a candidaturilor și a semnelor electorale la alegerile pentru Președintele României din anul 2019 poate fi descărcat de aici.

Ordinul pentru modificarea Ordinului Prefectului Județului Sibiu nr. 359/2019 privind constituirea Grupului Tehnic de lucru de pe lângă Comisia tehnică județeană Sibiu pentru coordonarea activităților de organizare a alegerilor pentru Președintele României din anul 2019 poate fi descărcat de aici.

Decizia privind desemnarea purtătorului de cuvânt al Biroului Electoral Județean nr.34 Sibiu pentru alegerea Președintelui României din anul 2019 poate fi descărcată de aici.

Decizia privind desemnarea secretarului și a informaticianului Biroului Electoral Județean nr.34 Sibiu pentru alegerea Președintelui României din anul 2019 poate fi descărcată de aici.

Ordinul pentru stabilirea dimensiunii ștampilelor de control ale biroului electoral de circumscripție județeană şi ale secțiilor de votare, care vor fi folosite la alegerile pentru Președintele României din anul 2019 poate fi descărcat de aici.

Ordinul privind constituirea Grupului Tehnic de lucru de pe lângă Comisia tehnică județeană Sibiu pentru coordonarea activităților de organizare a alegerilor pentru Președintele României din anul 2019 poate fi descărcat de aici.

Ordinul privind constituirea Comisiei tehnice judeţene Sibiu pentru coordonarea activităţilor de organizare a alegerilor pentru Preşedintele României din anul 2019 poate fi descărcat de aici.

Pentru informații legislative suplimentare, consultați aceast link.