Situații de urgență

Ordinele de interes public și alte documente necesare  pe perioada stării de alertă

Modelul declarației pe propria răspundere pentru deplasările între localități pentru perioada stării de alertă poate fi descărcat de aici.

Ordinele de interes public și alte documente necesare  pe perioada stării de urgență

Modelul  declarației pe propria răspundere poate fi descărcat de aici.

Modelul adeverinței pentru angajatori poate fi descărcat de aici.

Ordinul nr. 791/2020 privind acordarea certificatelor de situaţii de urgenţă operatorilor economici a căror activitate este afectată în contextul pandemiei SARS-CoV-2 poate fi descărcat de aici.

Ordinul nr. 497/2020 pentru modificarea şi completarea Ordinului ministrului sănătăţii nr. 414/2020 privind instituirea măsurii de carantină pentru persoanele aflate în situaţia de urgenţă de sănătate publică internaţională determinată de infecţia cu COVID-19 şi stabilirea unor măsuri în vederea prevenirii şi limitării efectelor epidemiei poate fi descărcat de aici

Ordonanțe Militare

Ordonanța militară nr.1 Ordonanța militară nr.2 Ordonanța militară nr.3
Ordonanța militară nr.4 Ordonanța militară nr.5 Ordonanța militară nr.6
Ordonanța militară nr.7 Ordonanța militară nr.8

 

Hotărâri ale Grupului de suport tehnico-științific pentru gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României de interes public

 

Hotărârea nr.7 din 11 martie 2020 a Grupului de suport tehnico-științific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României poate fi descărcată de aici.

Hotărârea nr.9 din data de 10.03.2020 a Grupului de suport tehnico-științific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României poate fi descărcată de aici.

Hotărârea nr. 6 din data de 09.03.2020 emisă de Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență privind aprobarea unor măsuri suplimentare de combatere a noului Coronavirus poate fi descărcată de aici.

Hotărârea nr.7 din data de 7 martie 2020 a Grupului de suport tehnico-științific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României poate fi descărcată de aici.

Hotărârea nr.6 din data de 6 martie 2020 a Grupului de suport tehnico-științific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României poate fi descărcată de aici.

Anexa  la Hotărârea nr.6 din data de 6 martie 2020 cuprinzând Procedura și criteriile de suspendare a cursurilor școlare în unitățile de învățământ în contextul confirmării unui caz/mai multor cazuri de COVID-19 poate fi descărcată de aici.

Procedura privind evaluarea de risc și condițiile de organizare pentru evenimentele cu participarea a mai puțin de 1.000 de persoane  poate fi descărcată de aici.

Comitetul Județean pentru Situații de urgență Sibiu

Componența CJSU Sibiu poate fi vizualizată aici

Planul de activități al CJSU Sibiu pe anul 2018

Informații utile:
Mai mult despre semnificatia codurilor hidrometeorologice aici.