Informare de presă

Astăzi, 10 martie a.c. a avut loc o ședință extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, privind aprobarea măsurilor care se aplică pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

 

„Având în vedere faptul că astăzi, rata de incidență la nivelul Municipiului Sibiu a depășit ușor pragul de 3/1000 de locuitori și ținând cont că măsurile au ca termen de punere în aplicare maximum de 48 de ore, împreună cu membrii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Sibiu am hotărât ca în cele 48 de ore pe care le avem la dispoziție, să analizăm atent situația epidemiologică și să luăm măsurile care se impun, după caz, spre finalul acestui interval de timp. Am decis să procedăm astfel, în urma consultărilor pe care le-am avut cu Direcția de Sănătate Publică Sibiu și cu Inspectoratul pentru Situații de Urgență Sibiu. Fiecare dintre noi suntem conștienți de greutățile sociale și economice pe care le generează pandemia și avem speranța că doar împreună, fiind solidari vom reuși să le depășim!” transmite Mircea-Dorin Crețu, prefectul județului Sibiu

 

Textul complet Hotărârii nr. 22/2021 se publică pe site-ul Instituției Prefectului la secțiunea Activități – Situații de urgență.

(https://sb.prefectura.mai.gov.ro/despre-noi/situatii-de-urgenta/)

 

 

 

 

 

 

Andreea Ștefan

Purtător de cuvânt Instituția Prefectului Județul Sibiu

presa@prefecturasibiu.ro