Comunicat de presă

PROGRAMUL Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Sibiu și al Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple Sibiu în perioada 29 noiembrie 2021-1.decembrie 2021

 

Ziua de 29 noiembrie este stabilită prin Hotărârea Guvernului României ca zi liberă pentru personalul instituțiilor și autorităților publice. Prin prevederile din Codul Muncii, zilele de 30 noiembrie-Sântul Apostol Andrei-Ocrotitorul României și 1. Decembrie-Ziua Națională a României sunt reglementate ca sărbătoare legală în care nu se lucrează.

 

Informăm toți cetățenii interesați că, Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Sibiu își va desfășura toate activitățile în program obișnuit de lucru, luni, 29 noiembrie a.c. între orele 8:30 – 16:30, conform programărilor online.

 

Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea și Evidența Pașapoartelor Simple Sibiu nu va desfășura activitățile curente în acest interval de timp.

 

 

 

Expert,

Cristina Muntean