Comisia pentru aplicarea prevederilor H.G. nr. 640/2017 pentru aprobarea Programului pentru şcoli al României în perioada 2017 – 2023 şi pentru stabilirea bugetului pentru implementarea acestuia în anul şcolar 2017 – 2018

Componența acestei comisii este disponibilă aici

Informările privind derularea Programului pentru Școli al României pot fi vizualizate accesând acest link.

Informarea privind derularea Programului pentru Școli al României, An școlar 2017-2018, poate fi descărcată de aici.

Implementarea măsurilor educative aferente distribuției de lapte și produse lactate Semestrul II poate fi descărcată de aici.

Informarea privind derularea contractului de furnizare și distribuție a merelor martie-iunie 2018, poate fi descărcată de aici.

Informarea privind derularea contractului de furnizare și distribuție lapte și produse de panificație septembrie-februarie 2018 poate fi descărcată de aici.

Implementarea măsurilor educative aferente distribuției de lapte și produse lactate Semestrul I, poate fi descărcată de aici

Informarea privind derularea contractului de furnizare și distribuție lapte și produse de panificație septembrie-decembrie 2017, poate fi descărcată de aici.

Informarea privind derularea contractului de furnizare și distribuție lapte și produse de panificație septembrie-ianuarie 2018, poate fi descărcată de aici.