Comunicat de presă

In zilele de joi, 20 ianuarie a.c. și vineri, 21 ianuarie a.c. se suspendă activitatea cu publicul pentru depuneri de documente necesare înmatriculării vehiculelor.

Persoanele programate în perioada mai sus menționată sunt invitate să se prezinte pentru depunerea documentelor în zilele de miercuri, 26 ianuarie a.c. și joi, 27 ianuarie a.c. în intervalul orar 8:30 și 18:00 și să aibă dovada programării într-una din cele două zile în care este suspendată activitatea.

Totodată, se suspendă activitatea și la centrul secundar din Mediaș pentru activitățile de primiri documente în vederea înmatriculării în zilele de joi, 20 ianuarie,  marți, 25 ianuarie și joi, 27 ianuarie. Activitatea centrului va fi reluată începând de marți, 1 februarie a.c.,  conform programului stabilit.

Măsura a fost decisă urmare a rezultatelor testării periodice a personalului SPCRPCIV Sibiu.

La ultima testare efectuată, au fost confirmate pozitiv cu infecția SARS-CoV-2 șase persoane din angajații care desfășoară activități cu publicul la ghișeu.

Activitatea de eliberare a autorizațiilor de circulație provizorie se desfășoară în program normal, conform programărilor.

Mulțumim tuturor celor aflați în această situație pentru înțelegerea manifestată.

 

Purtător de cuvânt,

Cristina Muntean