Comisia Județeană Sibiu pentru Recensământul Populației și Locuințelor

Conform Hotărârii 13   a CCRPL 2021  vă informăm că perioada de recenzare s-a prelungit până în data de 31 iulie 2022 !!! Textul integral al hotărârii poate fi accesat aici.

 

Locația punctelor fixe de recenzare de pe raza județului Sibiu poate fi descărcată de aici.

Componența Comisiei Județene pentru recensământul populației și locuințelor poate fi descărcată de aici.

În perioada 16 mai – 17 iulie 2022 va începe etapa de colectare în teren a datelor necesare pentru Recensământul Populației și Locuințelor, prin interviuri față în față de la cetățenii care nu s-au autorecenzat online în perioada 15 martie – 27 mai  2022.

Primăria municipiului Sibiu, Primăria orașului Cisnădie și Primăria comunei Șelimbăr  întâmpină dificultăți în găsirea unor persoane care să fie recenzori pentru colectarea datelor față în față.

Cei interesati pot afla mai multe detalii, și, eventual, completa cererea  în vederea recrutării ca recenzor accesând următoarele link-uri:

 

Pentru Primăria municipiului Sibiu faceți click aici.
Pentru Primăria orașului Cisnădie faceți click aici.
Pentru Primăria comunei Șelimăr faceți click aici,

 

 

 

Instrucțiunile pentru autorecenzarea* online a populației pot fi descărcate de aici.

*Autorecenzarea poate fi accesată la acest link începând cu data de 14 martie 2022

Lista locațiilor pentru autorecenzare asistată și programul de lucru pot fi descărcate de aici.

Hotărârea nr.2  împreună cu anexa acesteia  a Comisiei Județene Sibiu pentru Recensământul Populației și Locuințelor poate fi descărcată de aici.

Ordinul pentru modificarea Ordinului Prefectului Județului Sibiu nr. 292/2020 privind constituirea Comisiei Județene Sibiu pentru recensământul populației şi locuințelor poate fi descărcat de aici.

Hotărârea nr.1 a Comisiei Județene Sibiu pentru Recensământul Populației și Locuințelor poate fi descărcată de aici.

Graficul lucrărilor de pregătire şi de efectuare a recensământului populației şi al locuințelor poate fi descărcat de aici.

Planul local al acțiunilor de popularizare al recensământului populației și locuințelor 2021 poate fi descărcat de aici.