Comunicat de presă

Festivitatea absolvenților promoției 2022

 Prefectul județului Sibiu, domnul Mircea Crețu, a dat curs invitației adresate de rectorii Universității Lucian Blaga din Sibiu  și al Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu și a participat azi la festivitatea de absolvire a promoției 2022.

În acest context, s-a adresat în mod special absolvenților promoției 2022, afirmând: „Ați ajuns la capătul unei motivante, grele dar și frumoase călătorii academice și sunteți în fața unui nou început, a noi așteptări, a noi oportunități”.

Prefectul județului a abordat și situația îngrijorătoare la granița țării și la nivel mondial, încurajând tinerii absolvenți să privească spre viitor cu speranță,  dincolo de dificultățile prezentului și și-a exprimat încrederea că ei vor reuși să depășească orice obstacole dacă se vor lăsa ghidați de cunoștințele le pe care și le-au însușit în anii de studiu și își vor asculta rațiunea.

În finalul mesajului său, domnul Mircea Crețu, prefectul județului a îndemnat noua promoție să continue să creadă în ea și să urmeze modelele de comportament, prestanță și erudiție pe care le-a întâlnit la corpul academic care i-a format.

Expert,

Cristina Muntean