Comunicat de presă

Astăzi, 12 mai a.c. a avut loc ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Sibiu, în care au fost adoptate 2 proiecte de hotărâri după cum urmează:

  • Hotărârea nr. 44/2021 privind aprobarea măsurilor care se aplică pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, conform Hotărârii Guvernului nr. 531/2021
  • Hotărârea nr. 45/2021 pentru asigurarea continuității VOCII UNICE  privind evoluția COVID – 19 la nivelul județului Sibiu, în lipsa domnișoarei Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Instituției Prefectului județul Sibiu.

 

În ceea ce privește Hotărârea 44/2021 se păstrează aceleași praguri de incidență cu măsurile aferente, iar anexa acestei hotărâri care cuprinde UAT-urile din județul Sibiu și intervalul de timp în care aceste se supun măsurilor stabilite de anumite praguri de incidență se va actualiza zilnic.

 

În ceea ce privește Hotărârea 45/2021, în lipsa domnișoarei Andreea Ștefan, purtătorul de cuvânt al Instituției Prefectului județul Sibiu, atribuțiile acesteia, ca VOCE UNICĂ  privind evoluția COVID – 19  la nivelul județului Sibiu, vor fi preluate de doamna slt. Alina Voina, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu.

 

Datele de contact ale doamnei slt. Alina Voina sunt următoarele:

– telefon 0744.626.245;

– email relatii.publice@isusibiu.ro .

 

Textele complete ale Hotărârilor pot fi consultate pe site-ul Instituției Prefectului la secțiunea Activități – Situații de urgență.

( https://sb.prefectura.mai.gov.ro/despre-noi/situatii-de-urgenta/ )

 

 

 

Andreea Ștefan

Purtător de cuvânt Instituția Prefectului Județul Sibiu

presa@prefecturasibiu.ro