Comunicat de presă

Vă informăm că începând cu data de 10 mai a.c., conform Ordinului Prefectului nr. 277/06.05.2021 se schimbă locația de desfășurare a probei teoretice în vederea obținerii permisului de conducere. Noua sală de examinare este situată pe strada Andrei Șaguna nr. 9 (în curtea interioară a S.C. Urbana S.A.)

Programul de lucru se va desfășura astfel:

  • Luni în intervalul orar 09:00 – 13:00;
  • Marți în intervalul orar 09:00 – 13:00;
  • Joi în intervalul orar 09:00 – 13:00.

Precizăm faptul că programul de lucru cu publicul poate fi prelungit până la finalizarea susținerii probei teoretice de către ultimul candidat înregistrat pentru susținerea acesteia.

Programarea pentru susținerea probei teoretice se face online pe site-ul Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare Vehicule la secțiunea Servicii Online – Programare la ghișeu (https://www.drpciv.ro/drpciv-booking/formular/32/theoryExamination ).

„Această schimbare permite funcționarea unui număr de 10 stații de examinare, comparativ cu 7 stații care funcționau în locația anterioară. Totodată, aduc mulțumiri Mitropoliei Ardealului pentru găzduirea oferită timp de aproape 15 ani, pentru buna colaborare și înțelegere!” transmite Mircea Crețu, prefectul județului Sibiu.

Andreea Ștefan

Purtător de cuvânt Instituția Prefectului Județul Sibiu

presa@prefecturasibiu.ro