Comunicat de presă

Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor (MMAP) lansează, în această primăvară, o acțiune de promovare, la nivel național, a Campaniei Naționale de Împăduriri 2022-2026, finanțată prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Astfel, în data de 10 martie 2023, ora 12.00, la sediul Instituției Prefectului – Județul Sibiu sala George Barițiu, domnul Secretar de Stat Lóránd Alpár FÜLÖP, împreună cu reprezentanții Gărzii Forestiere – Inspector Șef Sandu Mihalte  și Direcția Silvică Sibiu – domnul Director Ilie Troancă, vor organiza o întâlnire de lucru la care au fost invitați parteneri  interesați de tema expunerii.

În cadrul reuniunii de lucru va fi prezentată tema campaniei și se vor oferii detalii și clarificări cu privire la modul de obținere a fondurilor din PNRR, a Ghidurilor aferente apelurilor lansate.

Pe această cale, invităm reprezentanții mass-media  locală să participe la această expunere, cu rugămintea de a ne confirma prezența pe adresa de mail presa@prefecturasibiu.ro.

Instituția Prefectului – Județul Sibiu